Thema Sprookjesland

Er was eens… een kindercentrum dat in een sprookjesland veranderde! Maak van je kindercentrum een spannende wereld vol kabouters, prinsessen en pratende dieren. Met als verdieping op het thema: wat is nu het verschil tussen echt en niet-echt?

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
  • Het internet is vol van sprookjesplaatjes, bijvoorbeeld van Disney’s kaskraker Frozen. Je kunt daar eigenlijk niet omheen, dus print wat uit voor wanddecoratie. Vergeet ook de klassieke sprookjes niet.
  • In de voorleeshoek zorg je voor een plankje met sprookjesboeken: klassiekers en moderne sprookjes. De kinderen mogen dagelijks een sprookjesverhaal kiezen.
  • Richt een sprookjesruimte in met draaiende lichtjes (disco- en kerstboomversiering) aan het plafond. Draai zachte, mysterieuze meditatiemuziek, zet bakken met glinsterconfetti neer voor een magische ‘regen’. Bij de deur krijgt een kind een toverstaf, wonderslofjes en een magische hoed.
0
23

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 10x per jaar een print exemplaar van Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Kinderopvang magazine.

Heb je een Management Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heb je al een Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.