Techniek daagt uit

Kinderopvangcentra van de SWKGroep zijn er druk mee: Het Jaar van de Techniek. In de herfstvakantie stonden de Grote Techniekdagen op het programma. Kinderopvang nam een kijkje bij de Kidsclubs van Kern Kinderopvang in Zoetermeer.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

In de verte is het lawaai al te horen. De hoek om, en daar is een aantal kinderen druk bezig met het slopen van een auto. Een stuk of vijf jochies zitten op de achterbank en proberen de bijrijdersstoel eruit te wrikken, anderen zijn bezig met het verwijderen van de remlichten en weer anderen kijken geïnteresseerd onder de motorkap. De een moet duidelijk zijn energie kwijt, de ander wil weten hoe dingen werken.

‘Het gaat er natuurlijk niet om om die auto te slopen’, lacht pedagogisch medewerker Kees Raateland. Hij is samen met een automonteur verantwoordelijk voor deze activiteit.

1
39

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 10x per jaar een print exemplaar van Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Kinderopvang magazine.

Heb je een Management Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heb je al een Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

1 REACTIE

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.