Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Spacious-minds Innovatieve inrichting op basis van wetenschap

Kinderen die zich prettig en rustig voelen, ontwikkelen zich beter. Kinderdagpaleis Eigenwijs in Landgraaf koos voor een innovatief concept om dit te bereiken: een inrichting van Spacious-Minds. En minstens zo belangrijk: Eigenwijs en Spacious-Minds trainen pedagogisch medewerkers, zodat zij beter in hun vel zitten. Want als je ontspannen op de groep staat, kun je de kinderen ook beter begeleiden.
Foto's: Kim Booij

IN

Premium

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 10x per jaar een print exemplaar van Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Kinderopvang magazine.

Heb je een Management Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heb je al een Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.