Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Samen spelen, samen delen

Maakt kinderopvang jonge kinderen nu agressief of niet? Het Amerikaanse NICHD-onderzoek liet zien dat Amerikaanse kinderen die in de voorschoolse kinderopvang gezeten hebben, agressiever zijn op de basisschool. Verschillende onderzoekers hebben vervolgens gediscussieerd over wat ‘agressief’ hier precies betekent. De een concludeerde: de kinderen zijn alleen wat mondiger in de groep. De ander bleef vinden: ze zijn toch iets agressiever. Het onderzoek ging hierna verder. Uit vervolgstudies bleek dat een paar jaar later alle kinderen in de klas even ‘agressief’ waren.
Premium
Premium

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Management Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Management Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 7x per jaar een print exemplaar van Management Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Management Kinderopvang magazine.

Heb je een Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Management Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heeft u al een Management Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.