Puntje van Pont – Nationale stoeidag

Ontwikkelingspsycholoog Steven Pont geeft elke maand zijn visie bij een van de pedagogische artikelen in Kinderopvang.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
We zijn het misschien een beetje kwijt, maar we zijn in de eerste plaats geen psychologisch of spiritueel wezen. We hebben allemaal een lijf en voordat we ook maar een gedachte of een hogere emotie hebben, zijn we vooraleerst een lichamelijk wezen. Er is dan ook weinig in de geest, dat niet eerst door het lijf is geweest. En hoe jonger je bent, hoe nauwkeuriger die uitspraak is. Het ontdekken van de zwaartekracht zelf is allereerst een lijfelijke ervaring. Als je bijvoorbeeld merkt dat je beker, als je hem laat vallen, niet blijft zweven, maar valt. Dat is een ontdekking
0
49

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 10x per jaar een print exemplaar van Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Kinderopvang magazine.

Heb je een Management Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heb je al een Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.