Problematisch kind

De Geschillencommissie Kinderopvang en Peuterspeelzalen doet uitspraken in geschillen tussen kinderopvangondernemers en consumenten. In deze rubriek een samenvatting van een recente casus.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

Wat is het geschil?

De ondernemer heeft de opvangovereenkomst opgezegd, maar hierover onvoldoende gecommuniceerd met de ouders. Volgens de ondernemer was het zoontje van de consument niet te handhaven op de bso vanwege zeer problematisch gedrag.

Standpunt van de consument

De ondernemer heeft de opvangovereenkomst eenzijdig opgezegd, maar niet meegedeeld wat de exacte reden is van de opzegging. Verder beklaagt de consument zich over de wijze van communiceren van de zijde van de ondernemer. Ook heeft de consument de indruk gekregen dat de ondernemer zich onjuist heeft laten voorlichten door zijn medewerkers. Zij ontving van de groepsleiding andere signalen over

0
138

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Management Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Management Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 7x per jaar een print exemplaar van Management Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Management Kinderopvang magazine.

Heb je een Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Management Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heeft u al een Management Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.