Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Pm’er vergeet kind in auto (deel 2)

In een vorige bijdrage hebben wij een casus besproken waarin een 33-jarige pm’er op staande voet werd ontslagen nadat zij een tweejarig kindje anderhalf uur in de auto had laten zitten. De kantonrechter vond ontslag op staande voet gezien de omstandigheden te ver gaan en stemde dan ook niet in met het ontslag op staande voet. Maar… de werkgever ging in hoger beroep en kreeg alsnog gelijk.

Wat

Premium

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Management Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Management Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 7x per jaar een print exemplaar van Management Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Management Kinderopvang magazine.

Heb je een Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Management Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heeft u al een Management Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.