Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

‘Ons geheim: de betrokkenheid van iedereen’

Kinderdagverzorging De Kasteeltuin in de Rotterdamse wijk Spangen viert dit jaar haar vijfde verjaardag. Het kindercentrum heeft een enorme tuin, is gevestigd in een fraaie, authentieke kleuterschool en heeft een lange geschiedenis als kleinschalige kinderopvang. Het verschil wordt echter vooral gemaakt door de mensen, vindt manager Marlies de Jong (56). 'We zijn bijzonder door de betrokkenheid van betaalde en vrijwillige medewerkers.'
Marlies de Jong; Foto's: Carla Overduin
Premium
Premium

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Management Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Management Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 7x per jaar een print exemplaar van Management Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Management Kinderopvang magazine.

Heb je een Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Management Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heeft u al een Management Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.