Ojee, een IKC!

Ja, ik kop ’m maar meteen in. Mijn ervaring is dat de kinderopvang zich vaak vanuit een underdogpositie opstelt naar scholen. Zo gaf een directeur van een grote organisatie in het westen van het land aan dat het ‘wachten is op de scholen. Zij willen (nog) niet.’

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

Diezelfde directeur zei het gevoel te hebben een sollicitatiegesprek te moeten voeren in het gesprek met schooldirecties. Wat is dat toch? Waarom laten we ons in die positie manoeuvreren? U bent toch professional met een dijk aan ervaring en een gelijkwaardige partner? Ik zie vaak dat de kinderopvang zich in een hoek laat drukken. Zoals gezegd zijn er inmiddels prachtige IKC’s gerealiseerd. In het oosten en noorden van het land zie je vaak een IKC vanuit ‘noodzaak’ (terugloop) ontstaan. Maar het kan juist ook vanwege uw heldere visie en de (naar mijn mening) enorme meerwaarde die het kinderen, ouders én

1
72

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Management Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Management Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 7x per jaar een print exemplaar van Management Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Management Kinderopvang magazine.

Heb je een Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Management Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heeft u al een Management Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

1 REACTIE

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.