Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Nieuwe fase in de kinderopvang?

Het opknippen van de Tilburgse Kinderopvanggroep in vier delen en de daarop volgende fusie met vier schoolbesturen heeft veel losgemaakt in het land van kinderopvang en onderwijs. Gijs van Rozendaal heeft dit proces begeleid en ging daarna op wereldreis. Toen hij in Auckland zijn mailbox opende, zat deze vol met vragen over het Tilburgse model. Volgens hem is dit model, en de grote belangstelling ervoor, een gevolg van de uitwerking van het regeerakkoord. Van Rozendaal waarschuwt de kinderopvangsector voor de gevolgen. 'Er ontstaat een heel nieuwe dynamiek.'
Premium
Premium

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Management Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Management Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 7x per jaar een print exemplaar van Management Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Management Kinderopvang magazine.

Heb je een Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Management Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heeft u al een Management Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Marike Vroom werkt al 27 jaar voor de kinderopvangbladen. Begonnen als redacteur voor het blad Kinderopvang, daarna jarenlang als hoofdredacteur van dat blad en ook van Management Kinderopvang, Kinderopvangtotaal.nl én Zosja.nl. Sinds 2023 heeft Sophie van Hogendorp het hoofdredacteurschap overgenomen. Marike blijft betrokken als eindredacteur van Management Kinderopvang. De sector heeft voor eeuwig haar hart gewonnen.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.