In memoriam Channah Zwiep

Channah Zwiep is 14 februari, na een kort ziekbed, overleden. De Nederlandse kinderopvang heeft een heel bijzonder persoon verloren.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Channah Zwiep

Channah was specialist op het gebied van seksuele ontwikkeling en opvoeding van jonge kinderen. Ook in de Nederlandse kinderopvang was ze, sinds jaar en dag, actief op dit terrein. Vanuit de Universiteit van Amsterdam en haar eenmansbedrijf Bureau Kind & Zo werkte ze aan een unieke onderzoeks- en ontwikkellijn. Na haar proefschrift verschenen er zo een reeks boeken van haar hand die een breed publiek bereikten: Doktertje spelen en zo; Omgaan met lichamelijkheid, intimiteit en seksualiteit; Wat is seks? Vragen van jonge kinderen over lichamelijkheid en seksualiteit en Seksuele ontwikkeling. Methodiek voor pedagogische begeleiding in de kinderopvang en in het

0
286

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Management Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Management Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 7x per jaar een print exemplaar van Management Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Management Kinderopvang magazine.

Heb je een Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Management Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heeft u al een Management Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.