KinderBOEKEN

Het thema van de Kinderboekenweek is dit jaar vriendschap. Welke boeken passen daar goed bij? En ben je op zoek naar een boek vol 'stoute liedjes en vieze versjes', dan is het nieuwste boek van Erik van Os een aanrader.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

Stoute liedjes & vieze versjes

Geweldig boek vol met grappige en ritmische liedjes en gedichten die ook op cd gezet zijn. De illustraties sluiten naadloos aan bij de sfeer van de gedichten: vrolijk, eigenwijs en vol energie!

https://static-content.springer.com/image/art%3A10.1007%2Fs41189-018-0271-6/MediaObjects/41189_2018_271_Fig1_HTML.jpg

Cadeautje

Mijn opa is morgen jarig.

Ik maak een mooi cadeautje:

een tekening van oma,

van oma in haar blootje.

Van Os verrast de lezer met zijn blik. Wat als je vijf dagen per week te laat op school komt en de juf dat niet meer leuk vindt? Dan ga je nog maar één dag per week naar school, want dan kun je

0
33

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 10x per jaar een print exemplaar van Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Kinderopvang magazine.

Heb je een Management Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heb je al een Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.