Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Jij & je werk: De nieuwe kwaliteitseisen

Om de druk op de kinderopvangsector te verlichten, zijn per 1 juli 2023 twee kwaliteitseisen versoepeld: het vaste-gezichtencriterium (vgc) en de drie-uursregeling. Betekenen de versoepelingen dat we inleveren op kwaliteit? Of komt het de sector juist ten goede? We vroegen het aan de branchepartijen.
In september 2022 presenteerde minister Karien van Gennip (SZW) een actieplan om de werkdruk in de kinderopvang te verlagen. Ze kondigde een versoepeling aan van het vaste-gezichtencriterium en van de drie-uursregeling. Per 1 juli zijn de versoepelingen ingegaan.

Premium
Premium

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 10x per jaar een print exemplaar van Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Kinderopvang magazine.

Heb je een Management Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heb je al een Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.