In dialoog met de pedagoog

Pedagoog Inge van Rijn deelt ieder nummer een gesprek dat zij met een pedagogisch medewerker voerde. Deze maand: ‘Onze ruimte is niet gezellig’.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
ANP
Kun je wat tips geven om onze groepsruimte gezelliger te maken?

‘Natuurlijk, maar gezellig lijkt me niet echt het goede woord. ‘Gezellig’ hangt namelijk van jouw persoonlijke smaak af. En daar gaat het niet om.’

Waar dan wel om?

‘Om je pedagogische visie. En hoe je die zichtbaar maakt in de inrichting van je groep. Daar kunnen we wel naar kijken. Wat vind jij belangrijk voor de kinderen in deze verticale groep?’

Dat de baby’s een veilige plek hebben waar ze rustig kunnen spelen… en voor de peuters dat ze meer zelf kunnen doen en ontdekken.

‘Stel jij bent een

0
95

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 10x per jaar een print exemplaar van Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Kinderopvang magazine.

Heb je een Management Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heb je al een Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.