Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Het nieuwe ontslagrecht

Een jaar na het invoeren van het nieuwe ontslagrecht (WWZ) blijkt rond de zeventig procent van de verzoeken tot ontslag die gebaseerd zijn op disfunctioneren, wordt afgewezen. Uit deze cijfers blijkt opnieuw het belang om een deugdelijk dossier op te bouwen en te zorgen voor begeleiding en/of coaching.
1-handreiking-harmonisatie-Fotolia.jpg
Deze handreiking geeft antwoord op alle juridische vragen over de gevolgen van de harmonisatie kinderopvang en peuterspeelzaalwerk. - Foto: Fotolia
Premium
Premium

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Management Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Management Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 7x per jaar een print exemplaar van Management Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Management Kinderopvang magazine.

Heb je een Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Management Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heeft u al een Management Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.