Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Goed contact met ouders verhoogt het werkplezier

'Als ik professionals vraag wat ouderbetrokkenheid is, dan gaan de antwoorden over wat ouders zouden moeten doen. Het gaat over hun gedrag, dingen waar een pm'er weinig aan kan veranderen.' Dat vertelt Peter de Vries, expert op het gebied van ouderbetrokkenheid. Hij draait het om: ouderbetrokkenheid gaat niet om de betrokkenheid van ouders, maar om de betrokkenheid van professionals op ouders.
 
Premium
Premium

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 10x per jaar een print exemplaar van Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Kinderopvang magazine.

Heb je een Management Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heb je al een Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.