Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Gebruik bewezen programma’s

Inzetten op bewegen hoeft niet moeilijk te zijn en levert je veel op. Gebruikmaken van erkende interventies helpt hierbij. Er zijn voldoende aanpakken die zich in de praktijk bewezen hebben en waarmee je vlot aan de slag kunt.
‘Het is onvoorstelbaar hoe makkelijk kinderen het oppakken, hoe ver ze durven gaan en wat een vertrouwen ze krijgen. Het was voor ons ook heel verrassend.’ Anita Michel van Peuterspeelzaal Ratjetoe, onderdeel van Stichting Peuterspeelzalen Gemeente Apeldoorn, is enthousiast over de stappen die kinderen zetten met nijntje Beweegdiploma, het beweegprogramma dat ze volgden.

In

Premium

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Management Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Management Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 7x per jaar een print exemplaar van Management Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Management Kinderopvang magazine.

Heb je een Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Management Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heeft u al een Management Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.