Dit willen wij

Eveline Wentzel (35) met Juliëtte (3,5) en Noor (5 maanden). Kinderopvang: Flintstones, Den Haag. Kosten: € 1.340 voor 180 uur (2 dagen per week), kinderopvangtoeslag € 688.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

Werk?

‘Ik werk wekelijks 20 uur als managementassistent bij Randstad en mijn man Casper (37) is fulltime accountmanager bij KPN. We verdelen de opvang tussen mij, een dag bij ouders en Flintstones, waar ik de kinderen al om 7.00 uur kan brengen. Ik geloof echt in de toegevoegde waarde van kinderopvang.’

Hoe merk je dat aan Juliëtte?

‘Ze doet thuis dansjes, zingt liedjes en leert sociale vaardigheden. Ze is veel opener geworden door het contact met juffies en kinderen.’

Sterkste punt van Flintstones?

‘De medewerkers geven een kind veel individuele aandacht. Ik merk aan Juliëtte dat ze hier gelukkig is.

0
26

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 10x per jaar een print exemplaar van Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Kinderopvang magazine.

Heb je een Management Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heb je al een Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.