Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Zo kan het ook: De Melkfabriek focust op ontspanning

Zo kan het ook: biologisch eten en yoga voor alle kinderen, ontspanningsmassages en sportlessen voor medewerkers. Kinderdagverblijf De Melkfabriek in Utrecht zet op deze manier in op een ontspannen, gezonde omgeving, voor kinderen én medewerkers. Eigenaar Noëlle Kauerz: 'Het zijn investeringen die financieel gezien misschien niets opleveren, maar die bijdragen aan het welzijn van kinderen en medewerkers.'
Premium
Premium

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 10x per jaar een print exemplaar van Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Kinderopvang magazine.

Heb je een Management Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heb je al een Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.