Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Computeren zonder scherm

Steeds meer mensen vinden dat kinderen tegenwoordig niet alleen Nederlands en Engels moeten leren, maar ook computertaal, ofwel programmeertaal. Want computers worden steeds belangrijker in de wereld. Er zijn bso’s die daarom programmeerlessen aanbieden. Maar wat als je vindt dat kinderen niet teveel achter een (computer) scherm moeten zitten? Of als jouw organisatie het geld niet heeft om laptops en tablets aan te schaffen? Dan kun je kinderen met de activiteiten in dit artikel tóch iets leren over programmeren. Zonder dat daar een scherm aan te pas komt.
Premium
Premium

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 10x per jaar een print exemplaar van Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Kinderopvang magazine.

Heb je een Management Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heb je al een Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.