Column – Goede papieren

Ik had deze week het geluk om te mogen voorlezen op de Nationale Voorleesdag. Allereerst in een peutergroep van een van de lokale kinderdagverblijven, daarna in drie kleutergroepen op een basisschool. De kinderen van de kinderopvang en van de basisschool verschilden in mijn beleving niet veel van elkaar.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

Als moeder van een peuter kun je kinderen op bijna een maand nauwkeurig op leeftijd classificeren. Als je al een tijdje uit de kleine kinderen bent, is dat een stuk moeilijker. Kinderopvang of kleuterklas, de kinderen gedroegen zich ongeveer hetzelfde. Ze wilden me allemaal vertellen wanneer ze jarig waren, dat hun papa niet thuis was en dat ze binnenkort een broertje kregen. Dat zou je graag willen, verbeterde de pedagogisch medewerker.

Als je deze kinderen meemaakt als relatieve buitenstaander is het onvoorstelbaar dat ze naar twee verschillende voorzieningen gaan. Het is natuurlijk al vaak gezegd: als we het systeem opnieuw

0
26

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Management Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Management Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 7x per jaar een print exemplaar van Management Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Management Kinderopvang magazine.

Heb je een Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Management Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heeft u al een Management Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.