Column – Geen paniek!

De toezichthouder staat voor de deur… Een veel besproken item in onze branche: de GGD-inspectie. Iets waar jij, als locatieverantwoordelijke, maar ook zeer zeker jouw pedagogisch medewerkers mee te maken hebben.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

Wij horen tijdens locatiebezoek voor een audit of tijdens een workshop dat het vaak erg spannend is wanneer de toezichthouder kinderopvang (GGD) voor de deur staat. Jij, als organisatie hebt een prachtige visie en weet waarom jij bepaalde dingen doet zoals je ze doet. En daarbij is de wet zeer duidelijk. Maar weet jij als locatieverantwoordelijke eigenlijk wel wat jou te wachten staat? Ben jij goed voorbereid op de inspectie? Weet jij wat de toezichthouder eigenlijk allemaal komt inspecteren? Weet jij aan welke wettelijke kaders je moet voldoen en heb je dit op orde? Weet jij waar je staat met

0
118

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Management Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Management Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 7x per jaar een print exemplaar van Management Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Management Kinderopvang magazine.

Heb je een Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Management Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heeft u al een Management Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.