Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Column – De koek is op!

Na vier jaar columnist te zijn geweest voor dit vakblad liet Marike Vroom mij met een knipoog weten dat ik ontslagen ben. Gewoon: ik vind je lief, maar je gaat er uit! Waar moet ik nu heen met al mijn 'verhalen'? Hoe kan ik nu nog al mijn grote en kleine irritaties omzetten in een column? Ongegeneerd losgaan op onderwerpen waar ik het niet of wel mee eens ben, ongezouten mijn mening geven omdat het mag in een column. Ik moet iets doen met alles wat er nog in mijn hoofd zit, met de onderwerpen die mij blijven boeien, met de kleine frustraties of grootse plannen.
Ilse Raasing is directeur van Stichting Kinderopvang Waterland. Zij is een energieke, mensgerichte manager die meer dan 35 jaar ervaring in de kinderopvang combineert met een altijd frisse blik. Ze is jarenlang actief geweest in de politiek en nog steeds betrokken. Daarnaast zit ze in adviesgroepen en ligt haar passie bij muziek maken. Ze treedt regelmatig als zangeres op met haar gitarist. Foto: Corine Zijerveld
Premium
Premium

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Management Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Management Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 7x per jaar een print exemplaar van Management Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Management Kinderopvang magazine.

Heb je een Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Management Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heeft u al een Management Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.