Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Korein verzorgt Montessori-opleidingen

Kinderopvang

Korein Groep werkt de komende vier jaar samen als partner van de Nederlandse Montessori Vereniging (NMV). Dat betekent dat Korein voor NMV opleidingen en certificeringen gaat verzorgen door heel Nederland.

Montessori-kinderopvang
Cor Hoffmans, voorzitter van de Nederlandse Montessori Vereniging ziet de samenwerking als versterking van het Montessori-gedachtengoed. ‘De samenwerking sluit goed aan op de landelijke ontwikkeling waarin onderwijs en kinderopvang steeds meer samengaan’. Ook Korein ziet de samenwerking als een kans om Montessori-kinderopvang verder te ontwikkelen. Peter Notten, bestuursvoorzitter Korein Groep: ‘Samen willen we komen tot integrale Montessori kindcentra waar kinderopvang en onderwijs hand in hand gaan. Een mooie uitdaging.’

VIB
Korein heeft ook al het hoofdlicentieschap voor de Video Interactie Begeleiding (VIB) in de kinderopvang in handen. Met deze samenwerking verleent Korein op twee verschillende fronten extra diensten. In Eindhoven, Helmond, Venray en Weert werkt Korein al nauw samen met Montessori-basisscholen.

Foto: Stock.xchng

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.