Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Korein Groep heet nu Wij zijn JONG

Frida Noordzij
Kinderopvangorganisatie Korein Groep heeft de naam gewijzigd in Wij zijn JONG. JONG staat voor Jeugd Ontwikkeling Nederland Groep. De organisatie heeft de ambitie om naast kinderopvang breder in te zetten op het verrijken van jeugdontwikkeling.
Foto: iStock

‘Korein Groep staat vooral bekend als kinderopvangorganisatie in Zuidoost-Brabant’, vertelt voorzitter Raad van Bestuur Ton Leeggangers. ‘Als organisatie realiseerden we ons een aantal jaren geleden al dat, wanneer we een wezenlijke bijdrage willen blijven leveren aan de ontwikkeling van de jeugd, we breder actief moeten zijn.’ Op het Korein Groep Congres lichtte Leeggangers het nieuwe strategische kader voor de komende jaren toe. Hierbij is ook de nieuwe naam bekendgemaakt aan alle medewerkers.

Jeugdontwikkeling

De groep wil naast kinderopvang breder inzetten op het verrijken van jeugdontwikkeling. ‘Dit doen we op een directe manier vanuit onze basis; kinderopvang. Grenzen tussen sectoren vervagen en vooral onze relatie met het onderwijs wordt belangrijker. Ook met gemeenten en jeugdhulp trekken we intensief op.’

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.