Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

KOKO Kinderopvang winnaar Wondere Wereld Peace Challenge

Zes weken lang hebben kinderen van de SWKGroep zich ingezet voor War Child met de Wondere Wereld Peace Challenge, om aandacht te vragen voor het werk van War Child. BSO de Tovertuin van KOKO Kinderopvang heeft de challenge gewonnen.
De kinderen van BSO de Tovertuin. Foto via SWKGroep

De afgelopen zes weken hebben alle kinderopvangorganisaties van de SWKGroep zich ingezet om zo veel mogelijk aandacht te vragen voor War Child. Kinderen hebben met heel veel inzet en enthousiasme zelf acties bedacht en georganiseerd.

Landelijke winnaar

De kinderen konden punten verdienen met acties die het werk van War Child onder de aandacht brengen. BSO de Tovertuin van KOKO Kinderopvang wist de meeste punten te halen en werd uitgeroepen tot landelijke winnaar. Per organisaties werd ook een groep tot winnaar gekozen. De winnende groepen krijgen een speelgoedpakket.

Vivianne Miedema

De landelijke winnaar, BSO de Tovertuin, wint daarnaast een meet & greet met de ambassadeur van War Child én profvoetballer Vivianne Miedema. ‘Daar kijken de kinderen natuurlijk erg naar uit. De kinderen zijn al druk bezig met het bedenken van alle vragen die zij aan deze sportheld willen stellen’, vertelt Manja Hopmans, manager Projecten en Innovatie bij de SWKGroep.

Bekijk een compilatie van de afgelopen zes weken:

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.