Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

KindStart organiseert alweer vierde editie

Vijf bedrijven die zich richten op de kinderopvangbranche zijn met elkaar het initiatief KindStart begonnen. Vanuit KindStart worden beurzen georganiseerd door heel Nederland. Er zijn al drie beurzen geweest. De vierde editie vindt plaats op zaterdag 28 maart in Amsterdam.
KindStart organiseert alweer vierde editie
Foto: ANP

Het idee is dat de beursbezoeker op de KindStart-beurs centraal staat. De toegang is gratis. Bij iedere beurs wordt een grote prijs verloot onder de bezoekers. Dat leverde een kinderdagverblijf uit Groningen tijdens de laatste editie een maand lang gratis luiers op. Bezoekers worden verder in de watten gelegd met gratis koffie en hapjes.

Workshops

Tot nu toe zijn er op de beurs in Amsterdam achttien deelnemende organisaties onder wie Bitcare, Kabalt Kinderbedmode en JoePPie goedspeelgoed. Bezoekers kunnen met de nieuwste producten kennismaken, maar de bedrijven organiseren ook workshops waar bezoekers gratis aan mogen deelnemen. Voorbeelden daarvan zijn het programma Baby Sensory, buitenspeeltips van Kommee en er is een clown die zijn kunsten vertoont.

Ritje met de Stint

De locatie van de beurs is Borchland in Amsterdam Zuidoost. Dit is vlakbij de Arena. Bezoekers die met het openbaar vervoer komen, worden met een Stint bakfiets opgehaald vanaf het station. De beurs start om 11 uur en is om 16 uur weer afgelopen.

Lees meer over de Kindstart-beurs >>

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.