Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Kinderopvangonderzoek

Marike Vroom werkt al 27 jaar voor de kinderopvangbladen. Begonnen als redacteur voor het blad Kinderopvang, daarna jarenlang als hoofdredacteur van dat blad en ook van Management Kinderopvang, Kinderopvangtotaal.nl én Zosja.nl. Sinds 2023 heeft Sophie van Hogendorp het hoofdredacteurschap overgenomen. Marike blijft wel betrokken want ze blijft eindredacteur van Management Kinderopvang. De sector heeft voor eeuwig haar hart gewonnen.

Het grote kinderopvang-onderzoek 

Het Nederlands Consortium Kinderopvang Onderzoek is een samenwerkingsverband van hoogleraren kinderopvang van verschillende universiteiten. Op de site van het NCKO kun je meer lezen over de stand van zaken op het gebied van onderzoek naar de pedagogische kwaliteit van de kinderopvang in Nederland.

In het septembernummer van Kinderopvang verschijnt een artikel over het NCKO-onderzoek. Hierin komen twee pedagogisch medewerkers aan het woord over de dag dat ze geobserveerd werden.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.