Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Kinderopvang(medewerkers) genomineerd

Kinderopvang(medewerkers) genomineerd

Twee praktijopleiders uit de kinderopvangsector zijn genomineerd voor de Beste Calibris Praktijkopleiders 2011. Het gaat om Anita van der Hoeven van Kinderopvang Okidoki uit ’s Gravenzande en Anneke Hofland van Impuls Kinderopvang uit Amsterdam. Daarnaast is kinderopvangorganisatie Humanitas uitgeroepen tot één van de beste leerbedrijven.

Leren in de praktijk
Kinderopvang Humanitas was één van de vijf genomineerde beste leerbedrijven en de enige vanuit de kinderopvangbranche. Uiteindelijk sleepte een elektrotechnisch bedrijf de titel in de wacht. Bij de Beste Praktijkopleider is het nog even afwachten wie er met de titel naar huis gaat. Deze verkiezing van Calibris wordt voor het eerst georganiseerd. Praktijkopleiders die zich op een bijzondere manier inzetten voor het leren in de praktijk, komen voor de titel in aanmerking. Dat de winnaar iemand wordt uit de kinderopvangsecor is nog niet zeker; de laatste genomineerde is een praktijkopleider op een camping. De winnaar wordt op 13 oktober bekendgemaakt tijdens een evenement in de Veerensmederij te Amersfoort.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.