Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Kinderopvang Noordwest-Veluwe failliet

Kinderopvang Noordwest-Veluwe failliet

Kinderopvang Noordwest-Veluwe is failliet verklaard door de rechtbank in Zutphen. De organisatie heeft vestigingen in Harderwijk, Ermelo, Nijkerk en Doornspijk. Voorlopig wordt de opvang van de kinderen wel voortgezet. Directeur Ernst van Beek hoopt op een doorstart.

Doorstart
Meerdere organisaties zouden interesse hebben in een doorstart van zowel de kinderdagverblijven en bso’s als het gastouderbureau. De belangrijksre reden voor het faillisement zijn de tegenvallende resultaten. Ouders nemen minder kinderopvang af, maar de kosten blijven onverminderd hoog. Dat heeft de organisatie uiteindelijk de das omgedaan. Een curator gaat kijken of voortzetting van de kinderopvang onder een andere organisatie tot de mogelijkheden behoort.

Leegloop
In het Algemeen Dagblad van donderdag ook aandacht voor de teruglopende vraag naar kinderopvang. De krant sprak een aantal kinderopvangorganisaties die onderstrepen dat wachtlijsten leeglopen en in veel gevallen al niet eens meer bestaan.

Bron: De Stentor
Foto: ANP

1 REACTIE

  1. Het failliet gaan van deze organisatie heeft niets met leegloop te maken! Er was al een fikse schuld van een eerder failliesement, En de organisatie had/ heeft haar spullen gewoon niet op orde.. dat is het probleem! Ouders, het gaat wel om je kinderen zoek een stabiele factor!!!

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.