Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Kinderopvang en bso rond Pinksteren

Tweede Pinksterdag is een nationale feestdag en daarom zijn alle kinderopvanglocaties en basisscholen op maandag 1 juni 2020 gesloten. Ook de noodopvang tijdens de reguliere openstellingstijden is gesloten.
AdobeStock

De 24/7 noodopvang is met Eerste en Tweede Pinksterdag wel geopend. Voorzie je problemen in de capaciteit, informeer dan de gemeente. De gemeente zorgt dan voor alternatieven in overleg met onderwijs en kinderopvangorganisaties.

Studiedagen

BMK en BK krijgen signalen dat er scholen zijn die rond de Pinksteren een Pinkstervakantie en/of begin juni studiedagen hebben gepland. Tijdens de Pinkstervakantie of een studiedag wordt geen onderwijs gegeven. Formeel zijn de bso’s op die dagen gesloten.

Wel vragen de brancheorganisaties capaciteit te reserveren voor de noodopvang. BK en BMK zullen afspraken maken over de noodopvang met het onderwijs in lijn met afspraken zoals in de meivakantie.

Zie voor meer informatie de sites van BK en BMK.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.