Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Kinderdagverblijf doet aangifte tegen drie medewerkers Belastingdienst

De eigenaren van kinderdagverblijf Het Randstadje in Rotterdam hebben aangifte gedaan tegen drie medewerkers van de Belastingdienst vanwege knevelarij. De eigenaren zouden onterecht boetes hebben gekregen van de fiscus, ten tijde van de illegale fraudejacht van de Belastingdienst.
kinderdagverblijf-doet-aangifte-tegen-3-medewerkers-belastingdienst
Afbeelding van Wilfried Pohnke via Pixabay

Dat

Registreren

1 REACTIE

 1. Goedemiddag Allen,
  Ik heb met verbijstering dit stuk zitten lezen! Waar gaat het mis bij de belastingdienst? De belastingdienst lijkt een overheidsinstantie die “macht” uitoefent op de niets vermoedende, hardwerkende en eerlijke burger? Waarom is mijn grootste vraag?
  Waarom doet een overheid niets aan het beleid van deze organisatie. Het lijkt wel een razzia op Nederlanders met of zonder dubbele nationaliteit. Ik word als houder van mijn kinderdagverblijf erg verdrietig en zeer wantrouwend naar, eigenlijk, alle overheidsinstellingen die contact met ons zoeken. Je durft ook met goed fatsoen niet eens in een telefoongesprek zaken toe te lichten of te vragen. Nee………..ik word hier niet blij van. Deze maatschappij wordt kapot gemaakt door dit soort stoffige emotieloze ambtenaren die denken dat zij voor God mogen/kunnen spelen.

  Ik wens kinderdagverblijf ‘Het Randstadje’ heel veel sterkte in dit gevecht met de overheid. Maar laten jullie je niet kisten alsjeblieft. Wanneer jullie absoluut niets verkeerd hebben gedaan, en ik geloof dat, zal uiteindelijk het RECHT zegevieren. Sterkte mensen, keep up the good work.
  met hele vriendelijke groeten,
  een collega van jullie uit Nootdorp

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.