Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Kindcentrum ontvangt prijs van kinderziekenhuis

De kinderraad van Integraal Kindcentrum (IKC) VanKampen uit Vlaardingen heeft een ‘bronzen Sophie’ ontvangen; een prijs voor ondersteuning van het Sophia Kinderziekenhuis.

IKC VanKampen, onderdeel van Stichting UN1EK, kreeg de prijs omdat het de Lichtjesactie ondersteunt tijdens de aankomende Kerstviering in december. Alle zeshonderd kinderen van het kindcentrum krijgen een lampion waarmee een lichtjestocht gelopen zal worden.

Lichtjesactie

Met deze tocht, die door Vrienden van Sophia georganiseerd wordt, laten kinderen zien dat ze, ook tijdens de Feestdagen, aan de kinderen in het Sophia denken. Door de aanmelding van IKC VanKampen kwam de Lichtjesactie boven het gestelde doel van 10.000 deelnemers uit. Het kindcentrum heeft laten weten dat de opbrengst van de Kerstactiviteiten naar Vrienden van het Sophia gaat.


Een kinderopvanglocatie nieuw leven inblazen, met een heel eigen creatief concept. Het lukte dit creatieve echtpaar. In een half jaar tijd wisten zij, samen met het locatiehoofd, een kinderopvanglocatie in Sittard weer aantrekkelijk te maken. Lees meer


 

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.