Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

IVN Kind & Natuur tweedaagse in teken van voeding

Bert Bukman
Op 30 september en 1 oktober 2021 vindt de IVN Kind & Natuur tweedaagse plaats. Ditmaal staat de bijeenkomst in het teken van voeding. Een van de presentaties gaat over een succesvol voedingsprogramma in New York.
Beeld: Voedingscentrum, Pixabay, Adobestock

De IVN Kind & Natuur tweedaagse is onder meer gericht op pedagogisch medewerkers, leerkrachten en beleidsmedewerkers. De tweedaagse vindt plaats op 30 september en 1 oktober 2021 in Ede. Deze editie staat in het teken van voedselproductie en gezond eten.

Programma

Een van de sprekers is Stephen Ritz. Hij is bekend van de ‘Green Bronx Machine’, een voedselproject uit New York, Ritz laat zien hoe hij met eetbaar groen op school niet alleen de leeromgeving verandert, maar ook de vaardigheden en het gedrag van kinderen in een kwetsbare omgeving positief beïnvloedt. Daarnaast zijn er workshops, praktische activiteiten en excursies te volgen.
Tijdens de tweede dag staat er een excursie gepland naar voorbeeldlocaties in de regio om je te inspireren over de kracht van voedsel.

Meer informatie

Meer informatie over de IVN Kind & Natuur tweedaagse vind je hier.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.