Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Incident kapotte pop leidt tot faillissement

Kapotte

De rekening van een kapotte pop neerleggen bij ouders was geen slimme zet van kinderdagverblijf Enjoy uit Winterswijk. Het incident dat een jaar geleden de kranten haalde, heeft ertoe geleid dat flink wat ouders hun kind van het dagverblijf hebben gehaald. Een jaar later is het kinderdagverblijf failliet verklaard.

Berichtgeving
Volgens de curator van het kinderdagverblijf heeft het incident een belangrijke rol gespeeld in het faillissement, en zeker ook de berichtgeving in de media. Vijf medewerkers zijn door het faillissement op straat komen te staan. De curator zegt in de Gelderlander dat een doorstart nog niet zeker is.

Rekening
In 2011 kwam het kinderdagverblijf in het nieuws, ook op Kinderopvangtotaal, omdat ouders van een anderhalf jaar oud meisje een rekening kregen gepresenteerd. Zij werden gevraagd de dure pop waarmee het meisje had gespeeld te vergoeden. Het kind zou een beentje uit de pop hebben getrokken. De ouders besloten hierop hun dochter van de opvang te halen. Ook collega’s uit de kinderopvang reageerden ontstemd over deze actie van het kinderdagverblijf.

Bron: De Gelderlander
Foto: Stock.xchng

1 REACTIE

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.