Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Het Steigertje neemt Engel & Bengel en Hdxjes over

Kinderopvang Het Steigertje heeft per 1 januari 2016 Buitenschoolse opvang Engel en Bengel en Kinderdagverblijf Honderdduizend Kusjes (Hdxjes) overgenomen.
Fotolia_75731446_Subscription_Yearly_XXL.jpg
Het Steigertje hecht veel waarde aan de kwaliteit van opvang en biedt vele extra's

De opvanglocaties gaan onderdeel uitmaken van Stichting Kinderopvang Het Steigertje. In december 2015 hebben beide partijen overeenstemming bereikt. Voor klanten en medewerkers van Engel en Bengel en Hdxjes wordt ingezet op continuïteit. De kwaliteit van de opvang wordt zoveel mogelijk gelijkgetrokken met de andere locaties en op termijn kunnen ouders kiezen voor de andere pluspunten die Het Steigertje biedt. Voor Het Steigertje zorgt deze overname voor een uitbreiding van het werkgebied en blijft kwalitatief zeer goede en leuke kinderopvang mogelijk binnen alle locaties. De activiteiten van Engel en Bengel en Hdxjes worden voortgezet onder de naam Het Steigertje Cool BV. De naamgeving van de drie nieuwe locaties zal in de lijn van de andere locaties worden aangepast.

Ruime openingstijden en muziekles

Yvonne van de Panne, directeur en bestuurder van Kinderopvang Het Steigertje, zegt hierover: ‘De wens tot uitbreiding vlakbij de scholen OBS Het Landje en de Rotterdamse Schoolvereniging was er al langer en daarom kwam deze mogelijkheid, voor ons, op een gunstig moment.’ Het Steigertje hecht veel waarde aan de kwaliteit van opvang en biedt vele extra’s, zoals zeer ruime openingstijden, muzieklessen, het voorschoolse programma Uk en Puk en elke dag een verse warme maaltijd bereidt in eigen keuken. Het belang en het plezier van het kind staan centraal en vormen het uitgangspunt in het beleid.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.