Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Het Hofnarretje blijft toch open

Ondanks eerdere twijfels is besloten om kinderdagverblijf het Hofnarretje toch open te houden. Eerder dacht burgemeester Van der Laan erover om de opvang te sluiten. Ook interim-manager van het Hofnarretje Matteke Winkel twijfelde omdat veel medewerkers aangeslagen zijn door alle gebeurtenissen.

In het belang van de kinderen
Het is in het belang van ouders en kinderen denken Van der Laan en Winkel waardoor de twee toch hebben besloten om de locatie open te houden. Dit vertelde burgemeester Van der Laan aan de Amsterdamse zender AT5. Ondertussen worden de ontwikkelingen in het Hofnarretje nauwkeurig in de gaten gehouden. Op verschillende vestigingen zijn extra toezichthouders van de gemeente geplaatst.

Albert Drent
Van der Laan heeft ook gezegd blij te zijn dat oud-directeur van het Hofnarretje Albert Drent heeft besloten om zijn functie neer te leggen. Toen de gemaakte overtredingen zoals een regelmatige onderbezetting op de groep en de discutabele slaapfeestjes aan het licht kwamen, adviseerde Van der Laan de directeur om op te stappen.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.