Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Handig! Goedgesprekkaart voor ontwikkel- of ambitiegesprek

Ontwikkelen doe je samen. Wat verwachten manager en medewerker van elkaar? Hoe denken medewerkers over zichzelf en de organisatie? Om dat te ontdekken, heeft Kinderopvang werkt! de Goedgesprekkaart ontwikkeld. Een andere manier om het ontwikkel-, ambitie- of functioneringsgesprek vorm te geven.
ontwikkelgesprek functioneringsgesprek
Beeld: Unsplash / Christina @ wocintechchat.com

Het ene deel van de kaart is voor de leidinggevende of HR-adviseur. Het andere deel voor de werknemer die een ontwikkel- of functioneringsgesprek heeft. Beantwoord de vragen als voorbereiding en kijk of jullie wensen bij elkaar passen.

goedgesprekkaart

goedgesprekkaart2

Samenwerking van je team verbeteren

Tip! In een team kunnen collega’s de kaart ook onderling gebruiken om de samenwerking te verbeteren of elkaar beter te leren kennen.

Download hier de Goedgesprekkaart >>

Er is een groeiend tekort aan pedagogisch professionals in de kinderopvang. Het is enorm belangrijk om mensen te behouden voor je organisatie. Waardering voor je team is daarbij essentieel. ‘Mensen willen gezien en gehoord worden’, zegt waarnemend PPINK-voorzitter Rick Ploemen. Lees het volledige artikel [PREMIUM] >>

Bron: Kinderopvang werkt!

 

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.