Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Gratis webinar over seksueel gedrag kinderen

Webinar

Als medewerker in de kinderopvang heb je een belangrijke rol in het signaleren van kindermishandeling en grensoverschrijdend gedrag. The Next page organiseert online cursussen over de meldcode kindermishandeling. Maandag 15 oktober kan iedereen kijken naar een gratis webinar over seksueel gedrag van kinderen.

Seksuologe en psychologe Sanderijn van der Doef geeft tijdens het webinar antwoord op vragen als wat is ‘normaal’ seksueel gedrag van kinderen en wanneer is het dat niet meer? Het webinar begint om 15.30 uur en is na inschrijving te bekijken via thenextpage.nl

Broek laten zakken
Medewerkers in de kinderopvang, maar ook ouders, vinden het vaak moeilijk om te reageren op seksueel gedrag. Kinderen zijn op allerlei manieren bezig met seksualiteit, intimiteit en lichamelijkheid. Doktertje spelen, elkaar kusjes geven, ‘vieze woorden’ roepen, hun broek laten zakken in de groep, vragen stellen over seks. Dat is normaal en daar leren ze van. Maar hoe moet jij daarop reageren?

Webinars terugkijken
Deze webinar is één van de vele webinars die The Next Page op de site aanbiedt. Je kunt je voor live webinars inschrijven, het terugkijken van eerdere webinars kan tegen een vergoeding besteld worden. Voor het kijken van een webinar heb je minimaal Internet Explorer versie 7, geluid en Microsoft Silverlight (gratis te downloaden) nodig.

ANP Photo, Koen Suyk

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.