Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Foto-overzicht: Dit was ModderDag 2021!

Dinsdag 29 juni was het (internationale) ModderDag! Overal in het land werd op kinderopvanglocaties en bij gastouders heerlijk met modder gespeeld. Sommige organisaties maakten er zelfs een ModderWeek van. Want ja, zouden kinderen niet elke dag lekker vies mogen worden? Jullie deelden de leukste foto's met ons en wij maakten zoals elk jaar weer een spetterend foto-overzicht.
foto-overzicht-dit-was-modderdag-2021
Genieten van de modder bij Kibeo in Nieuwe-Tonge.

Zo’n 160.000 kinderen doken de modder in, meldt IVN natuureducatie. Ook meldt IVN dat woensdag 29 juni 2022 weer een ModderDag plaats vindt. Noteer het vast in je agenda.

Dit was ModderDag/ModderWeek 2021:

Prokino

Op de locaties van Prokino Kinderopvang in de regio’s Dordrecht en Rotterdam & omstreken werden verschillende Modderdag-activiteiten georganiseerd en op beeld vastgelegd. Zij deelden deze foto’s:

Bso Zuidenveld

Niels, medewerker van Bso Zuidenveld in Veendam (ook onderdeel van Prokino) schrijft: ‘Als medewerker word ik  ook mega happy van deze dag. Zo vrij en vrolijk!’ Deze foto zegt alles:

Donkey

Ook bij Donkey Kinderdagverblijf en BSO in Beek en Donk was het feest. De kinderen konden onder meer genieten van een heerlijk modder-masker!

Kinderopvang Purmerend

Bij Kinderopvang Purmerend kregen ook de pedagogisch medewerkers een moddermasker…

Kivido

Bij Kivido genoten de kinderen van een modderbuikschuifbaan:

De Kinderopvang

Bij De Kinderopvang in Oosterhout maakten ze er een ModderWeek van. Alle groepen deden mee, ook de babygroepen!

Kibeo

Bij de bso van kinderopvang Kibeo in Nieuwe-Tonge was het één groot modderfeest tijdens de ModderWeek. Pm’er Carola deelt de leukste foto’s:

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.