Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Feest bij Kindercentrum Mamaloe

Mamaloe, het kindercentrum in Obdam, viert dit jaar haar tienjarige bestaan. Dat gaat niet in stilte voorbij. Na een teamuitje in mei en een grote verrassing voor de eigenaresse Edme Loe-a-Foe in juni, gaat in de week van 29 september tot en met 4 oktober het dak er nog een keertje vanaf.
Feest bij Kindercentrum Mamaloe
Foto: Kindercentrum Mamaloe

Er komt onder andere een clown op bezoek, er zijn allerlei activiteiten en de peuters hebben een speciaal dansje ingestudeerd. Het hoogtepunt wordt toch wel de mini-kermis met een draai-orgel en een zweefmolen, een popcornkraam en een suikerspinnenkraam. Alle kinderen zijn op woensdag 2 oktober welkom.

Het feest begon al in mei toen alle medewerkers een bezoekje brachten aan een concert van De Toppers. In juni werd de eigenaresse enorm verrast. Medewerkers, ouders en leden van de feestcommissie werkten zich een slag in de rondte om het buitenspeelplein te schilderen en de bulten op het babyplein om te toveren in een grote moeder lieverheersbeest en schildpad met een sliert van jonkies. Gelukkig was eigenaresse Edmé in die tijd zo druk dat ze weinig buiten kwam en de veranderingen niet aan zag komen. De verbazing en vreugde was dan ook groot toen de kinderen tijdens het zomerfeest alle nieuwe elementen op het speelplein onthulden!

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.