Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

FCB stimuleert leercultuur kinderopvangorganisaties

Twintig kinderopvangorganisaties komen in aanmerking om met hulp van FCB te werken aan een betere leercultuur. Heb je een leervraag, dan kun je tot 1 september een aanvraag bij FCB doen om gebruik te kunnen maken van deze regeling.
FCB stimuleert leercultuur kinderopvangorganisaties
Foto: ANP Photo

De twintig uitgekozen organisaties krijgen hulp van een Human Resource Development Adviseur (HRD-Adviseur) bij het opzetten van een nieuwe manier van werken, bijvoorkeur door werken en leren binnen de organisatie te integreren. Er zijn in totaal zes adviseurs beschikbaar voor de twintig organisaties die worden uitgekozen.

Leren op de werkvloer

FCB richt zich voor dit project expliciet op het leren op de werkvloer en niet op externe bijscholinsgtrajecten. Het gaat erom dat pedagogisch medewerkwerkers in hun werkzaamheden continu op de hoogte blijven en leren omgaan met (maatschappelijke) veranderingen. Het gaat er ook om dat het talent van medewerkers zo efficiënt mogelijk wordt benut binnen de organisatie.

Actuele en urgente vraag

Je maakt alleen kans op steun van FCB als je een actueel en urgent vraagstuk met je team hebt geformuleerd en er met elkaar voor openstaat om het samen op de werkvloer op te pakken. Je organisatie moet minimaal tien medewerkers hebben die bij het primaire proces betrokken zijn. Heb je interesse? Lees meer op fcb.nl en meld je voor 1 september aan.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.