Extra kosten stint: ondernemersrisico?

Op de vraag van ondernemers wie opdraait voor de kosten van de nieuwe Stint 2019 is nog geen eenduidig antwoord te geven. Niet afgeronde onderzoeken, een tijdelijk toelatingskader, een convenant en een nieuw, duurder stintmodel: de nieuwe stint is in de maak, maar veel vragen blijven nog onbeantwoord.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
De Stint 2019. Beeld: Stintum

Verschillende ondernemers stellen vragen over de nieuwe stint, en dan met name vragen over de hogere kosten van het voertuig. Voor het vorige stintmodel (gebouwd onder Beleidsregel aanwijzing bijzondere bromfietsen uit 2011) betaalde kinderopvangorganisaties 200 euro per maand voor hun stint-abonnement. Dat wordt 250 euro per maand voor de Stint 2019, het nieuwe model stint dat voldoet aan het nieuwe toelatingskader. Wil je een nieuwe stint aanschaffen? Dan betaal je voor het nieuwe model (inclusief startset, waaronder de bak) 9.680 euro, dat is inclusief btw. Organisaties die de stints hebben gekocht, ontvangen een nieuw model voor € 3.000,- inclusief btw

0
1453

Wilt u dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een gratis proefmaand af of neem een abonnement om dit artikel en alle andere premium berichten onbeperkt te lezen.

Bent u al abonnee? Log dan in en lees verder.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.