Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Extra handelingen door wijziging publieksportaal LRK

Per 1 januari 2020 blijkt de structuur van het publieksportaal van het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) te zijn gewijzigd. Dit geeft problemen voor de organisaties die hun verplichting om de GGD-rapportages inzichtelijk te maken, regelen met een link naar het publieksportaal.
LRK
AdobeStock

Dit meldt de Brancheorganisatie Kinderopvang (BK). De links van de websites naar de locaties op het publieksportaal van het LRK werken namelijk niet meer. Verwijzingen naar het laatste inspectierapport van een locatie moeten nu handmatig aangepast.

Uitvoeringsorganisatie DUO geeft aan dat de url’s van de locaties in het publieksportaal van het LRK over ongeveer een jaar opnieuw aanpassing behoeven. Dit in verband met de AVG.

Korte termijn

De BK betreurt het dat DUO of SZW deze consequentie van het vernieuwde één-oogopslag niet eerder bekend maakten. Nu moeten vele organisaties op korte termijn hun websites aanpassen omdat zonder bericht vooraf technische aanpassingen zijn gedaan.

1 REACTIE

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.