Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Esther Banda – Sterallures

Ik zat op een zondagavond te kijken op het internet voor ideeën voor de meivakantie. Het onderwerp werd media, uiteindelijk door ons vertaald als Stormvogel Show Nieuws. Ik kwam op de site van Red-d Recording. Je kunt daar een eigen cd opnemen in een studio ruimte en krijgt een cd mee als aandenken. Dit lijkt me wel wat!

Heyah mama
Mijn radertjes gaan direct werken. Ik pak een cd van mijn dochter van k3 waar ook karaoke versies op staan. Ik luister er een paar en neem “heyah mama” eruit. Binnen een half uur heb ik een leuke tekst wat slaat op onze BSO. Als mijn man thuis komt en ik zeg:”zal ik hem even zingen?”, nou ja..zijn gezicht sprak boekdelen. 😉 “Leuk”..dat zei hij dan weer wel..

Uiteindelijk zijn we met twee groepen naar de studio in Breda gereden. Een groep ’s morgens en één ’s middags. Zo hebben we de cd ingezongen met 44 kinderen. Omdat de kinderen niet helemaal “tekstvast” waren, stelde de man die ons hielp voor om een leidster het in te laten zingen. Zo konden de kinderen de rode draad horen via de koptelefoon en zou het beter gaan. Ik mocht dit doen. Alle kinderen staarden me vanuit de regiekamer aan terwijl ik zenuwachtig voor een microfoon stond te zingen. Het is zo ontzettend leuk om te doen, dat ik het iedereen aanraad. Het was bijna jammer dat het liedje maar 3 minuten duurde.

Zingen als een ster
Daarna werd het lied in twee groepen opgenomen. Uit volle borst zongen de kinderen mee. “Stormvogel BSO-hoo, Stormvogel BSO-hoo, Stormvogel, hehe hehehe he”. Het was geweldig! De kinderen kregen de cd mee met ons eigen BSO lied erop. Maar de ervaring die we de kinderen deze dag meegegeven hebben, ” Zingen als echte ster in een professionele studio”, daar droomt toch ieder kind , ( en leidster ), van!

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.