Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Edwin R. vrijgelaten

Edwin R, één van de verdachten van de zedenzaak in o.a. het Hofnarretje, komt donderdag op voorwaarden vrij. Er zijn geen bewijzen dat hij ontuchtelijke handelingen met minderjarigen heeft gepleegd. Robert M. en diens partner Richard van O. blijven wel vastzitten.

Verplicht onderzoek
Een van de voorwaarden waaronder de 39-jarige Edwin wordt vrijgelaten is dat hij verplicht moet meewerken aan onderzoeken door een psycholoog en een psychiater. Ook moet hij zich laten behandelen als de specialisten daar noodzaak toe zien. Edwin blijft onder toezicht van justitie staan en moet bereikbaar blijven.

Webcam met minderjarigen
R. wordt ervan beticht dat hij seksuele handelingen met zichzelf zou hebben verricht voor een webcam tijdens chatsessies met minderjarigen. Hij zou daarnaast in het bezit zijn van kinderporno. Zijn oud-collega Robert M. heeft 83 gevallen van misbruik met jonge kinderen bekend. Robert staat op 17 maart voor het eerst voor de rechter.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.