Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Dode man aangetroffen in materiaalhok van kinderdagverblijf in Oldenzaal

Frida Noordzij
Het is een naar beeld: de politie onderzoekt de vondst van een stoffelijk overschot in het materiaalhok van een kinderdagverblijf in Oldenzaal. Het zou gaan om een dode man die daar maandagochtend 3 oktober werd gevonden. Inmiddels is bekendgemaakt dat de man zou zijn overleden door een overdosis drugs.
dode-man-aangetroffen-in-materiaalhok-van-kinderdagverblijf-in-oldenzaal
Theastock / stock.adobe.com

Dat meldt het AD.

UPDATE: Inmiddels is er meer bekend over de zaak. Bekijk dit artikel van RTV Oost.

Volgens een bewoonster van het naastgelegen appartementencomplex werd het slachtoffer gevonden in een hok van Kinderdagverblijf Kiekeboe, waar fietsen staan en speelgoed ligt opgeslagen. Ze zag maandagochtend vanuit haar woonkamer hoe twee agenten naar het terrein van Kiekeboe renden. ‘Al snelden volgden er meer. Het is een enge gedachte, want je weet niet of het om een kind gaat’, vertelt ze tegen het AD.

‘We hebben niets gehoord’

‘De politie zei al snel dat dat niet geval was. Ze zijn nog wel bij ons aan de deur geweest om te vragen of we iets gezien of gehoord hebben. Wij slapen op dertig meter afstand van dat hok. Het raam stond open. Als het buiten lawaaierig is dan merk je dat echt wel, maar we hebben helemaal niets gehoord.’

De bewoonster geeft ook aan dat er wel eens drugs wordt gedeald in de omgeving. ‘De overlast is minder geworden, maar het blijft hier af en toe wel een onrustige buurt.’

Lees het volledige artikel op AD.nl >>

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.