Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Directeur Triodus Rob Vergeer onderscheiden

Rob

Rob Vergeer, de directeur van Kinderopvangorganisatie Triodus, is mede door zijn verdiensten voor de kinderopvangsector benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Vergeer kreeg de onderscheiding uitgereikt tijdens de feestelijke afsluiting van het honderdjarige bestaan van de Haagse kinderopvangorganisatie. Wethouder Ingrid van Engelshoven reikte de onderscheiding uit.

MOgroep en KINDwijzer
Naast zijn directeurschap bij Triodus (al 25 jaar), maakte Vergeer vele jaren deel uit van het bestuur van MOgroep Kinderopvang. Sinds 2008 is Rob Vergeer voorzitter van het Overleg Arbeidsvoorwaarden Kinderopvang en daarnaast is hij vanaf 2005 voorzitter van KINDwijzer, een vereniging waarbij zeventien kinderopvangorganisaties zijn aangesloten. Veel mensen kennen hem als vaste kritische columnist van onder andere vaktijdschrift Management Kinderopvang waar hij regelmatig van leer trekt tegen de bezuinigingsplannen die ‘zijn’ sector treffen.

Trots op zo’n directeur
Naast zijn werk voor de kinderopvang, zet Vergeer zich ook in voor een voetbalvereniging en voor stichting Sportief Escamp. Triodus zegt in haar persbericht trots te zijn op Vergeer als directeur ‘omdat hij een grote bijdrage heeft geleverd aan de pedagogische ontwikkeling en maatschappelijke betekenis van de kinderopvang in Nederland.’

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.