Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

De genomineerde bso’s

De genomineerde bso's

 

NatuurTuin Zuid is Bso van het Jaar geworden. Hoofdredacteur van tijdschrift Kinderopvang Marike Vroom reikte op 29 april op het Jaarcongres Kinderopvang de prijs uit aan de twee dolgelukkige initiatiefnemers en pedagogisch medewerkers van NatuurTuin Zuid. De twee andere genomineerden waren Bso het Avontuur (St KO Alphen a/d Rijn)en Bso ’t Mouwtje (Bussum) 

De kwaliteit van de drie genomineerde bso’s was dit jaar ongekend hoog. Het was voor de jury nog een hele klus om de winnaar te kiezen.

NatuurTuin Zuid heeft een prachtig beeld gekregen als wisseltrofee en een prijs ter waarde van € 1000 ter beschikking gesteld door hoofdsponsor Heutink. De drie genomineerden kregen door Benchmark tevredenheidsonderzoek gratis een klanttevredenheidsonderzoek aangeboden.

De jury bestond dit jaar uit de volgende personen:
– Marike Vroom, voorzitter van de jury (hoofdredacteur Kinderopvang)
– Ilse van der Weiden, bestuurder ABVAKABO FNV
– Carola Bodenstaff, MOgroep
– Heleen de Haan, beleidsmedewerker BOinK
– Arian Beij, pedagogisch stafmedewerker Catalpa
– Marianne van Duuren, adviseur
– Maria Jongsma, Benchmark tevredenheidsonderzoek
– Constance Bogers, bso-innovator 2Samen
– Ruben Fukkink, onderzoeker Kohnstamminstituut, NCKO

 

 

Marike Vroom werkt al 27 jaar voor de kinderopvangbladen. Begonnen als redacteur voor het blad Kinderopvang, daarna jarenlang als hoofdredacteur van dat blad en ook van Management Kinderopvang, Kinderopvangtotaal.nl én Zosja.nl. Sinds 2023 heeft Sophie van Hogendorp het hoofdredacteurschap overgenomen. Marike blijft betrokken als eindredacteur van Management Kinderopvang. De sector heeft voor eeuwig haar hart gewonnen.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.