Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

De Beroepsvereniging directeuren kinderopvang

De Beroepsvereniging Directeuren Kinderopvang (bdKO)is de landelijke beroepsvereniging voor directeuren in de kinderopvang.
Sinds de oprichting in oktober 2005 heeft bdKO zich geprofileerd als een actief platform voor directeuren in de kinderopvang. De basis van succes is het uitwisselen van ervaringen en het optimaal benutten van onderlinge contacten met collega-leden.

Het á la carte aanbod van de BdKO is vernieuwd! De bdKO streeft naar een à la carte aanbod waarbij elk lid activiteiten en diensten van zijn/haar gading kan vinden.

De bdKO publiceert regelmatig artikelen in Management Kinderopvang en/of werkt actief mee aan de publicatie.

Marike Vroom werkt al 27 jaar voor de kinderopvangbladen. Begonnen als redacteur voor het blad Kinderopvang, daarna jarenlang als hoofdredacteur van dat blad en ook van Management Kinderopvang, Kinderopvangtotaal.nl én Zosja.nl. Sinds 2023 heeft Sophie van Hogendorp het hoofdredacteurschap overgenomen. Marike blijft betrokken als eindredacteur van Management Kinderopvang. De sector heeft voor eeuwig haar hart gewonnen.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.